Liva upp naglarna med höstens färger

Juvelskimrande naglar är helt rätt i höst

I år är det starka färger som står i fokus,  inte en specifik färg utan allt är tillåtet! Ett par snyggt målade naglar hör till grund för höstens look.

Sätt erat kungliga jag i fokus och måla naglarn i höstens juvelbeströdda nyanser.  Unna dig själv lite kungliglyx med färger som en glittrande plommonlila, smaragdgrönt och andra metallic färgade lack. Testa någon av dom glittrande favoriterna från China Glaze ”Glittering Garland , ”Glam-more eller ”Electrify.

 

 

China Glaze Glam-more

China Glaze Electrify

Lacka naglarna matt och bokstavligen sätt en guldkant på tippen eller varför inte matcha den matta grunden med en safirblå kant. Köp två lack i snarlika nyanser och måla varanna, våga leka med färger, i höst är det dags att våga blanda. Randigt, tvådelat, skalor, en annan färg på tipparna, gör dina naglar till ditt konstprojekt!

Andra färger som också är inne i höst är lack som matta, alltså utan pärlemor eller glitter, åt det beige-grå, mörklila, millitärgrönt som till exempel ”Going Incognito eller ”In Stitches” från Essie

 

L’oreal Lush Tangerine 303

L’oreal Spicy Orange 304

Använd dom starka glittarande lacken för att krydda upp din vardags outfitt medan du väljer ett mer ned tonat lack till fest och låter naglarna bli en diskret men stilfull touch. Krydda gärna till haloween med färg från L’oreal Le Vernis ”Lush Tangerine303”eller ”Spicy Orange304”som är ett färgstarka men matta lack.

Essie Going Incognito

China Glaze Glitter Garland

China Glaze Glitter Garland på naglarna.

Hösten fallit på och nu har man åter gått till sin vardagsrutin. Solen går ner tidigare och tidigare och en färgklick kan vara det som behövs mellan raderna för att liva upp dig. Ta en paus på jobbet och måla naglarna med en kollega med ett nagellacket ”Last Friday Night” från Katie Perrys kollektion för OPI. Följa den nya trenden och köpa lite snygga färger till kontoret som ni kan ta en paus och roa er med mellan högarna av arbete.

OPI Last Friday Night

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *