Varför baslack?

Ett baslack skyddar och förstärker nageln samtidigt som den får ditt nagellack att hålla längre. Om du har problem med att dina naglar blir missfärgade av dina färglack, vilket är lätt hänt vid frekvent användande, så är ett baslack det du ska använda.

Baslack kommer i flera olika utföranden. Vissa är för att få färglacket att fästa bättre, vissa för att göra nageln starkare, andra för att ta hand om och ge näring till naglar som lätt skivar sig. Hur som så blir naglarna även släta och perfekt förbereda för färglacket som ska på sedan.

Många av baslacken fungerar fint att ha utan färglack, speciellt de som är extra vårdande. Och om du har problem med gula och missfärgade naglar så är det verkligen att rekommendera att låta nageln vila från färg ett tag.

Ett bra baslack är en essentiell del i din manikyrlåda! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *